Select Page

Socialni in kulturni kapital

Šolski center Postojna je v šolskem letu 2013/14 vključen v projekt Dvig socialnega in kulturnega kapitala v lokalnih skupnostih za razvoj enakih možnosti in spodbujanje socialne vključenosti (SKK), ki ga izvaja Šola za ravnatelje. Projekt financira evropski centralni sklad in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Namen projekta je spodbujanje fleksibilnih oblik zaposlovanja ter dvig socialnega in kulturnega kapitala v lokalni skupnosti. V tem okviru bodo na šolah in vrtcih potekale dejavnosti za dvig socialnega in kulturnega kapitala. V projektu sodeluje 160 šol iz vse Slovenije, ki so povezane v 34 mrež.

V mreži, ki jo sestavljamo Šolski center Postojna, kot nosilec projekta ter šole partnerice Šolski center Sežana, Šolski center Nova Gorica in Osnovna šola Antona Globočnika iz Postojne se bodo tekom šolskega leta odvijale številne dejavnosti za dvigovanje socialnega in kulturnega kapitala.

Kajetana TORNIČ, koordinatorka projekta

Multimedijske vsebine so objavljene na YouTube, dostop preko naše spletne strani pa je mogoč v zgornjem meniju spletne strani. Lahko pa kliknete na sliko pod besedilom!


(Število obiskov: 25)
Dostopnost