Select Page

ŠC Postojna v sodelovanju z JSKD OI Postojna med 9. in 28. februarjem je v šolskem klubu postavlja na ogled razstavo fotografij, ki so na temo Drama vsakdana nastale v okviru natečaja Fotovizije 2023.

Na natečaj Fotovizije 2023: Drama vsakdana, ki je potekal med 10. decembrom 2022 in 20. marcem 2023, je prispelo 32 prijav. Strokovna komisija v sestavi Sunčan Patrick Stone, fotograf, Nataša Kovšca, umetnostna zgodovinarka, recenzentka in predavateljica, ter Monika Ivančič Fajfar, producentka za likovno dejavnost, je opravila izbor 12 fotografij in jih uvrstila na razstavo. Kriteriji izbora so bili tematska ustreznost, prepričljivost in kakovost izvedbe oziroma potencial za nadaljnji razvoj fotografske pripovedi pod mentorskim vodstvom.

Razstava predstavlja spobdudo dijakinjam in dijakom ŠC Postojna k sodelovanju na natečaju Fotovizije 2024, katerega tema je PREKO MEJE.

Dijakinje in dijaki ter profesorice in profesorji ŠC Postojna so vabljeni k ogledu razstave, dijakinje in dijaki pa tudi k sodelovanju na natečaju Fotovizije 2024.

Vodstvo šole


(Število obiskov: 87)
Dostopnost