Select Page

Dijakinje in dijaki 1. in 2. letnika programa Predšolska vzgoja smo se se v četrtek, 26. oktobra 2023, s svojimi mentorjicami in mentroji udeležili Vzgojiteljade, srečanja vzgojiteljskih šol Slovenije, ki je letos pod sloganom »Jaz und te & multiCOOLti« potekala na Dvojezični srednji šoli v Lendavi.

Ko smo prispeli v Prekmurje, so nas pred šolo čakali dijakinje in dijaki s plakati, na katerih so bila napisana imena naših šol. Naredili smo skupno fotografijo in se odpravili v telovadnico šole, kjer je sledila slavnostna prireditev.

Po prireditvi smo imeli dijakinje in dijaki različne delavnice (gibalna, plesna, tehniška, naravoslovna itd. delavnica). Jaz sem se udeležila gibalne delavnice, kjer sem zelo uživala. Najprej smo se ogreli, nato pa smo se igrali različne igrice, v katerih si moral s pomočjo matematike računati svoje pridobljene točke. Sledil je poligon, v katerem smo se plazili, skakali, držali ravnotežje in plezali. Delavnica je trajala dobri dve uri, po zaključki delavnice pa smo se še slikali kot ekipa. Po delavnici je sledilo kosilo.

Naš dan v Lendavi se je končal z zaključno prireditivijo. Ravnateljem in mentorjem smo dijakinje in dijaki predstavili potek delavnic s kratkim govorom, powerpoint predstavitvijo, plesom ali videom.

Zame je bila to ena velika in lepa izkušnja. Naučila sem se veliko novih stvari, spoznala nove ljudi in pridobila nove prijatelje.

Galerija slik

Tina Ćuran, dijakinja 2. V


(Število obiskov: 156)
Dostopnost