Select Page

V torek, 13. junija 2023, je v sejni dvorani ŠC Postojna potekala podelitev spričeval zaključnega izpita dijakom zaključnih letnikov programov pomočnik v tehnoloških procesih, oblikovalec kovin – orodjar in avtoserviser. Spričevala sta podelila pomočnik ravnateljice in vodja strojne šole Gorazd Brne in tajnica zaključnega izpita Teja Tomšič.

Spričevalo zaključnega izpita s pohvalo sta prejela Luka Bajc, dijak programa oblikovalec kovin – orodjar, in Simon Poženel, dijak programa avtoserviser.

Dijaki so poleg spričeval dobili tudi priloge k spričevalom, ki so namenjene dijakom zaključnih letnikov nižjega poklicnega, srednjega poklicnega in srednjega strokovnega izobraževanja, ki želijo predstaviti svojo izobrazbo, zlasti v tujini.

Razrednika 3. E in 3. F oddelka Marko Bratina in Boris Kristan sta dijakom razdelila tudi težko pričakovana letna spričevala in dijakom skupaj z razredničarko 2. J oddelka Janjo Fajdiga zaželela lepe počitnice.

Dijakom čestitamo za uspešno zaključeno srednješolsko izobraževanje, dijakom, ki se trenutno mudijo na praktičnem usposabljanju v tujini in se niso mogli udeležiti podelitve spričeval zaključnega izpita, pa čestitamo na daljavo!

Galerija slik


(Število obiskov: 215)
Dostopnost