Select Page

Spoštovani starši!

Vabimo Vas na roditeljski sestanek in popoldansko govorilno uro za starše dijakov vseh letnikov, ki bosta potekala v ponedeljek, 19. aprila 2021, na daljavo preko aplikacije Zoom.

Od 16.00 do 17.00 bodo potekali roditeljski sestanki. Vabilo s spletno povezavo in navodili za dostop do videokonferenčnega okolja Vam bodo posredovali razredniki/čarke.

Dnevni red roditeljskih sestankov:

  1. stanje v oddelku in učni uspeh,
  2. individualni razgovori z razrednikom/čarko.

Ob 17.00 bo sledila popoldanska govorilna ura.

Zaradi izvedbe popoldanske govorilne ure Vas prosimo, da svojo udeležbo na popoldanski govorilni uri potrdite z izpolnitvijo spletnega obrazca, v katerem navedete priimek in ime starša, e-poštni naslov starša ter označite oddelek, ki ga obiskuje Vaš/a sin/hčerka, in katerega profesorja/ico želite obiskati. Udeležbo na popoldanski govorilni uri potrdite z izpolnitvijo spletnega obrazca najkasneje do srede, 14. aprila 2021, do 13.00.

Na e-poštni naslov, ki ste ga navedli v spletnem obrazcu, Vam bo profesor/ica, ki ga/jo želite obiskati, poslal/a povezavo za dostop do Zoom srečanja in časovni razpored razgovorov s posameznimi starši. V primeru težav z dostopom do Zoom srečanja se za pomoč obrnite na svojega sina/hčer, ki je dela z aplikacijo Zoom že vešč/a.

Veselimo se vašega virtualnega obiska!

Vodstvo šole


(Število obiskov: 21)
Dostopnost