Select Page

Dijaki in dijakinje

Na Šolskem centru Postojna in na dislocirani enoti v Ilirski Bistrici bo v skladu s šolskim koledarjem v soboto, 15. 2. 2020 potekal pouk, po petkovem urniku. Ta dan bomo nadomeščali petek, 3. 1. 2020, ki je bil po koledarju za srednje šole delaven dan.

Pouk se bo izvajal za vse letnike, vseh programov, razen za zaključne letnike, ki bodo ta dan na informativnih dnevih na izbranih univerzah.

Ugotavljamo, da v sobotah praktično javnega prevoza ni. Da bi vsaj iz najbolj prometnih smereh omogočili prihod dijakov v šolo, smo se s prevozniki dogovorili za občasen prevoz in sicer na relacijah:

Cerknica – Postojna – Cerknica: odhod avtobusa iz Cerknice ob 6:50 (avtobusna postaja); odhod avtobusa iz Postojne proti Cerknici (Busko) ob 12:20
Ilirska Bistrica – Knežak – Pivka – Postojna – Pivka – Knežak – Ilirska Bistrica: odhod avtobusa iz Ilir. Bistrice ob 6:30 (avtobusna postaja); odhod avtobusa iz Postojne proti Ilir. Bistrici (Busko) ob 12:20

 

Prosimo, da se dijaki iz ostalih smeri (Ajdovščina, Vipava, Logatec, Sežana) poslužujejo rednih avtobusnih oz. železniških prevozov.

Vodstvo šole

 


(Število obiskov: 15)
Dostopnost