Select Page

Dijak Tine Vidmar, član Kegljaškega kluba Proteus Postojna je eden najperspektivnejših mladih kegljačev Slovenije. Iz letošnjega Svetovnega prvenstva na Češkem (Rokycany) se je vrnil kar z dvema medaljama.  Z reprezentanco Slovenije do 18.let (Mlajši mladinci) je slavil srebrno medaljo, ekipa je zaostala le za močno reprezentanco Nemčije. V posamezni konkurenci do 18 let pa je šele 16-letni Tine nastopil v disciplini Sprint, dobil zapored tri tekme na izločanje ter končal svojo uspešno pot šele v polfinalnem nastopu proti Slovaku Baniku. Ta dosežek je pomenil bronasto kolajno.

Tine se je tako že iz drugega velikega mednarodnega tekmovanja vrnil z dvema medaljama, saj je že pred dvema letoma kot edini 14-letni predstavnik Slovenije v svetovni konkurenci do 14.let s kolegico Iris Zoran (KK Krka Novo mesto) osvojil zlato in srebrno medaljo v mešanih dvojicah (disciplini Mix pari in Tandem Mix).

Na Tinetov uspeh ste lahko ponosni tudi v šoli, prav tako kot mi v Kegljaškem klubu Proteus, kjer smo prepričani tudi v njegove nadaljnje uspešne dosežke.

Zahvaljujemo se vsem za podporo in razumevanje, ki ga Tine Vidmar kot perspektivni športnik tako v košarki kot tudi v kegljanju, deležen s strani Šolskega centra Postojna!

Lep športni pozdrav!

Zoran Ulaga
Vodja moških ekip
Kegljaški klub Proteus Postojna


(Število obiskov: 61)
Dostopnost