Select Page

RRA Zeleni kras, Center za inovativnost in razvoj

vabi osnovnošolce in srednješolce Primorsko-notranjske regije k sodelovanju!

Iščemo živahne in hitro opazne prispevke, ki nam bodo po vsebini in obliki odkrili nove poglede na svet in dileme, s katerimi se srečujemo, pa tudi nove rešitve, ki jih mladi vidijo kot odgovor na prej omenjene dileme.

Na Centru za inovativnost in razvoj smo v marcu 2016 natečaj »Naredimo drugače!« objavili prvič. V okviru natečaja smo želeli osnovnošolce, srednješolce in njihove mentorje iz šol Primorsko-notranjske regije spodbuditi k razmišljanju »izven okvirjev«. Od takrat se je natečaju odzvalo že več kot 200 učencev in dijakov iz 10-ih regijskih šol, prejeli pa smo 49 izdelkov, ki so bili predstavljeni v okviru dveh regijskih dogodkov (Dan inovativnosti 2016 in Dan inovativnosti 2017), od leta 2017 naprej pa tudi v katalogu izdelkov Naredimo drugače! Nagrajence smo tudi nagradili, tu je nekaj utrinkov iz njihovih aktivnosti.

Tudi letos vse zainteresirane osnovošolce in srednješolce vabimo k sodelovanju na natečaju. Vsebina in prijavnica na natečaj so na voljo tu, za več informacij pa smo dosegljivi na naslednjih kontaktih: RRA Zeleni kras, Center za inovativnost in razvoj, Prečna ulica 1, Pivka / Jana Nadoh Bergoč, jana@rra-zk.si, 05 721 22 48

Ujemite svoje ideje na papir, fotografijo ali v izdelke, dodajte prijavnico za vsako oddano delo in nam vse skupaj pošljite do ponedeljka, 14. 5. 2018, do 15.00 ure.


(Število obiskov: 25)
Dostopnost