Select Page

V ponedeljek, 24. 6. 2024, smo s prireditvijo Mladi upi 2024 obeležili dan državnosti in ob zaključku šolskega leta 2023/24 proslavili uspehe ter dosežke naših dijakov in dijakinj.

 

Dogodek sta otvorila Ema Vadnov in Stefan Milenković ter se po himni, ki je slavnostno zazvenela v čast 33. rojstnem dnevu Republike Slovenije, spominjala njene poti do samostojnosti in neodvisnosti. Nato nas je zbrane nagovorila direktorica in ravnateljica Šolskega centra Postojna, Helena Posega Dolenc, in prejemnikom ter prejemnicam visokih priznanj na tekmovanjih z različnih področjih ter športnikom z vrhunskimi uvrstitvami podelila nagrade in priznanja Mladi upi. Dijaki in dijakinje, v spričevalih katerih so vsi predmeti zaključeni z odlično oceno ali z le eno prav dobro, pa so dobili priznanje Zlata petica.

Prireditev so prijetno popestrili letošnji maturantje iz 4. H s svojo glasbeno skupino, pevka Neja Mejak  in mladi člani Big banda pod taktirko dirigenta Tomaža Nedoha ter pevski zbor pod vodstvom profesorice Ane Celin Lenarčič, ki nam je z zadnjim napevom zaželel nepozabne počitnice. Kar je dobrega, maksi naj bo!


(Število obiskov: 204)
Dostopnost