Select Page

V petek, 16. februarja 2024, in  v soboto, 17. februarja 2024, bodo visokošolski in višješolski zavodi organizirali informativne dneve. 

Za visokošolske zavode  bodo točni termini  objavljeni na spletnem portalu eVŠ, spletnih straneh visokošolskih prijavno-informacijskih služb Univerze v Ljubljani, Univerze v Mariboru, Univerze na Primorskem, Univerze v Novi Gorici in spletnih straneh visokošolskih zavodov. Nekateri visokošolski zavodi bodo organizirali več informativnih dni, pa tudi individualne informativne pogovore. Informacije o tem boste dobili na prvem informativnem dnevu oziroma na spletnih straneh visokošolskega zavoda.

Na informativnem dnevu se boste lahko podrobneje seznanili z vpisnimi pogoji, možnostmi in pogoji študija, s poklici oziroma delom, možnostmi zaposlovanja in nadaljevanja izobraževanja ter drugimi informacijami, ki so pomembne za odločanje o študiju.

Za višješolske zavode bodo informacije o načinu izvedbe, natančnih terminih in ustreznih povezavah vseh višjih strokovnih šol  objavljene na spletnih straneh višjih strokovnih šol in Skupnosti višjih strokovnih šol Republike Slovenije na povezavi https://www.skupnost-vss.si/informativni-dnevi-2024/.

V petek, 16. februarja 2024, vam zaradi udeležbe na informativnem dnevu pouk odpade.

                                                                                         Marija Pirih
Svetovalna služba


(Število obiskov: 41)
Dostopnost