Select Page

ŠC Postojna je z dijaki 1. letnika programa predšolska vzgoja v okviru strokovnega modula Informacitivno-komunikacijska tehnologija razpisal natečaj za oblikovanje profilne slike za družbena omrežja in spletno stran ŠC Postojna, ki bo nadomestila obstoječo.

Med 20 oddanimi izdelki je strokovna komisija v sestavi Teja Logar Morano, profesorica likovne umetnosti, Ines Bunić Mohorič, profesorica likovne umetnosti, in Tadeja Logar Surina, profesorica slovenščine, izbrala 3 najboljše, izmed katerih so dijaki in profesorji ŠC Postojna izglasovali zmagovalno profilno sliko. Dijaki in profesorji so tudi izglasovali način uporabe zmagovalne slike (glejte spodnji grafični prikaz rezultatov glasovanja).

Dijaki in profesorji so kot zmagovalno profilno sliko izglasovali spodnji izdelek dijakinje 1. V, Neje Mejak. Kot način uporabe so dijaki in profesorji izglasovali, da se zmagovalna slika uporabi kot profilna slika na socialnih omrežjih (FB, IG, TikTok) ter na naslovnici spletne strani in spletnih podstraneh posameznih smeri ŠC Postojna.

Zmagovalna profilna slika:

Profilna slika št. 1 (avtorica Neja Mejak)

Rezultati glasovanja za profilno sliko:

Rezultati glasovanja glede načina uporabe zmagovalne profilne slike:

Avtorici zmagovalne profilne slike Neji Mejak čestitamo.

Avtorica zmagovalne profilne slike bo prejela nagrado.

Za sodelovanje na natečaju in pri glasovanju se vsem zahvaljujemo.

ŠC Postojna z dijaki 1. letnika programa predšolska vzgoja


(Število obiskov: 443)
Dostopnost