Select Page

Mreža KROJ, mladinska mreža za karierni razvoj, vabi na karierni tabor, ki bo potekal med 21. in 23. 8. 2022 v Mladinskem kulturnem centru Hiša mladih v Ajdovščini. Namenjen je dijakom, ki bi radi v prijetni družbi in z oporo mentorjev spoznavali sebe, svoje interese ter ugotavljali, kakšna bo njihova karierna prihodnost. 

Tabor bo potekal pod geslom “Postani sprememba!”, s katerim želijo mlade spodbuditi k razmišljanju o tem, kaj lahko sami storijo za boljšo prihodnost. Prvi dan se bo razmišljalo, katere kompetence so dijaki že pridobili, drugi dan bo namenjen raziskovanja tega, kdo smo in kaj nam je v življenju ter pri izbiri poklica pomembno ter kako poskrbeti za svoje duševno zdravje in dobro počutje, tretji dan pa bo namenjen pogledu v prihodnost. Poleg tega se bo obiskalo mladinske in druge nevladne organizacije v Ajdovščini, se preizkusilo v sobi pobega ter ohladilo v reki Hubelj. Zvečer bo dijakom na razpolago prosti čas za raziskovanje mesta in okolice, na voljo pa bodo tudi karierni svetovalci za individualni karierni posvet. 

Začetek in zaključek programa sta usklajena z avtobusnimi prevozi iz oziroma do Ljubljane. Cena na udeleženca znaša 30 evrov. Treba jo je poravnati pred začetkom tabora. Vključuje hrano, namestitev ter izvedbo vseh omenjenih dejavnosti. 

Prijavnico najdete na povezavi: https://app.nefiks.si/activity/1695

Za vse dodatne infromacije : nefiks@nefiks.si in 040 698 915


(Število obiskov: 92)
Dostopnost