Select Page

18. – 20. 9. 2019, 1.A, 1.B, 1.AIB

S prvimi letniki gimnazije, smo se odpravili na Vojsko, najvišje ležeči kraj na Primorskem, visok kar 1083m. Ko smo v obvezni opremi, ki bi jo morali vzeti s seboj, omenili bunde, se je marsikdo nasmehnil, češ, saj smo še sredi poletja! A takoj, ko smo sestopili z avtobusa, smo spoznali, da o toploti ni več ne duha ne sluha. Hiteli smo oblačiti vse, kar nam je prišlo pod roko. Sprejelo nas je oblačno, hladno vreme a toplo osebje CŠOD doma na Vojskem.

 Poudarek vseh treh dni, je bil na komunikaciji, vzpostavljanju stika med nami, igrami socialnih veščin, igrah zaupanja,…  Sprehodili smo se tudi do partizanske tiskarne in bili priča iskalni akciji pogrešanega italijanskega gobarja. Zakurili smo tudi taborni ogenj, pekli hrenovke in z njimi do dobra nahranili sosedovega psa Casperja.

V domu se nas bodo še dolgo spominjali po zelo prijetnih dijakih, ki so poleg odličnega sodelovanja z nami ter učitelji doma, izredno presenetili tudi kuharja in kuharico. Pojedli so namreč vvvvsssssseeeee, za solato pa se je vila prava borba!

Tabora se je udeležilo 57 dijakov ter razredničarke Mateja Rebec Hreščak, Magdalena Klasinc, Ariana Jurca in vodja tabora, Marinka Gabriel.

Galerija slik.

 Marinka Gabriel

 


(Število obiskov: 131)
Dostopnost