Select Page

V soboto, 6.10.2018, je bil za nekaj dijakov ŠC Postojna in Gimnazije Ilirska Bistrica, delovni dan, že od šestih zjutraj. Takrat smo se  zbrali v novem postojnskem reševalnem centru, kjer smo dobili zadolžitve ter podobe kot poškodovanci. Pomagali smo namreč kot (statisti) poškodovanci pri 24. preverjanju usposobljenosti ekip prve pomoči. Tekmovalo je 14 ekip, nas pa so razporedili po sedmih deloviščih. Vsak med nami je dobil določeno nalogo, ki jo je moral odigrati kot poškodovanec. Bilo je zabavno in  poučno. Kljub temu, da smo morali vstati že zelo zgodaj in da je vse skupaj trajalo vel dan, smo bili zadovoljni. in priča resnično dobremu, resnemu in požrtvovalnemu delu ekip.

Iskrena hvala vsem sodelujočim dijakom, da so kljub soboti in zgodnji uri,  bili pripravljeni pomagati za skupno dobro. Hvala vsem iz srca!

Galerija slik

Marinka Gabriel, prof. ŠVZ

Zahvala RK Postojna in Pivka
Spoštovani,
iskrena HVALA za vso pomoč in pripravljenost sodelovati pri 24. Državnem preverjanju usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa. Brez vas nam ne bi uspelo.
Veselimo se nadaljnjega sodelovanja in vas lepo pozdravljamo!
RKS območno združenje Postojna-Pivka

(Število obiskov: 29)
Dostopnost