Select Page

V ponedeljke, 4. decembra 2017,  je  v hotelu InterContinental v Ljubljani potekala podelitev  priznanj  jabolka kakovosti 2017, za najboljše mednarodne projekte.

Nagrade je najboljšim izročila ministrica za izobraževanje, znanost in šport, dr. Maja Makovec Brenčič.
V kategoriji Zgodba uspeha v programu Erasmus+ za področje poklicnega izobraževanja in usposabljanja je naša šola že drugo leto zapored prejela nagrado jabolko kakovosti za najboljši projekt na nivoju države.

V projektu smo prijavili mobilnost dijakov poklicnih in strokovnih šol. K sodelovanju smo povabili podjetja, v katerih dijaki strojne šole opravljajo praktično usposabljanje. Odzvalo se je kar nekaj podjetji. Na mobilnosti na Finskem smo spoznali finski šolski sistem, način organizacije PUD-a, predvsem pa šolske delavnice, opremljenost in organizacijo dela dijakov. Tudi to je bil eden od razlogov, da so podjetja prisluhnila potrebam šole in smo s skupnim ciljem –  zagotoviti dijakom čim boljše pogoje dela za pridobitev tistih kompetenc, ki jih trg dela danes potrebuje, prišli do novega Izobraževalnega centra sodobnih tehnologij.

Več na povezavi:

https://www.cmepius.si/jabolka-kakovosti-2017


(Število obiskov: 23)
Dostopnost