Select Page

Dijaki drugega letnika gimnazije iz Postojne smo se v ponedeljek, 19.9.2022 zjutraj odpravili v Kranjsko Goro. Takoj ko smo prispeli tja, smo se na delavnicah vključili med ljudi in čudovito naravo, ki nas je obdajala. Po kosilu smo se z vlečnico povzpeli na vrh poletnega sankališča in eden za drugim uživali v vožnjah s sankami nazaj v dolino. Polni adrenalina smo odšli na večerjo, kateri je sledila zanimiva razredna ura.
V torek zjutraj smo se zunaj na hitro razgibali in se po zajtrku peš podali proti Planici, kjer smo si ogledali skakalnice in Noridjski center. Na poti nazaj smo obiskali Zelence, ki so bili na žalost izsušeni a smo vseeno uživali v hoji do tja. Ustavili in podružili smo se še na bazenu. Zvečer smo se skupaj s profesoricami sprostili ob zabavnem programu, ki smo ga sestavili sami.
V sredo, na dan našega odhoda smo obiskali muzej – Liznjekovo domačijo in odšli do jezera Jasna kjer smo uživali v prekrasnem pogledu nanj, potem pa se v zgodnjih popoldanskih urah odpravili nazaj proti Postojni.
Imeli smo se lepo, takšno šolo v naravi bi z veseljem še kdaj ponovili, saj smo se zabavali, družili in uživali v lepotah narave. Prepričani smo, da nam bo še dolgo ostala v spominu.


Dijakinje in dijaki 2. a


(Število obiskov: 165)
Dostopnost