Select Page

V petek smo bližajoče se praznike obeležili na prav poseben način. Posamezni razredi so imeli na voljo dva tedna, da so svoje matične učilnice praznično okrasili. V petek je v prvih treh šolskih urah komisija, sestavljena iz šestih dijakov zaključnih letnikov in treh profesorjev, obiskala razrede in jih ocenila po vnaprej znanih kriterijih. Eden od kriterijev je bil tudi predstavitev razreda v prazničnem duhu. Dijaki so nas razveselili s petjem, doma pečenimi piškoti, narezkom, čajem in otroškim šampanjcem. Nasmejali so nas tudi z izvirnimi okraski. Ti so bili med drugim ročno narejeni iz naravnih ali recikliranih materialov, ponekod so iz jelke viseli avtomobilski deli in klobase.

Komisija se je o prvih treh najboljših razredih težko odločila, zato so bili na koncu dobitniki nagrad kar štirje razredi.
Prvo mesto je zasedel 3.a, ki nas je prepričal z izvirnimi okraski (voščilo so napisali v večih jezikih in pisavah), prelepim petjem in prikazom jaslic.
Drugo mesto je dobil 2.a. Razred so prijetno okrasili, na platnu nas je pričakal ogenj, goreč v kaminu, vse skupaj pa je spremljalo prelepo petje celotnega razreda in pogostitev z doma pečenimi piškoti in otroškim šampanjcem.
Tretje mesto pa sta si razdelila 4.s in 4.h. Oboji so na zanimiv način okrasili učilnici in nam zapeli božično pesem, prav tako smo poskusili doma narejene dobrote. Vsem ostalim razredom se zahvaljujemo za sodelovanje in za zanimive ideje. 

Galerija slik

Pa srečno v novem letu!


(Število obiskov: 183)
Dostopnost