Select Page

Ne veš, kam? Pridi k nam! Po nasvet za lažjo izbiro študija.

Na Univerzi v Ljubljani nudimo dijakom podporo pri izbiri študija preko različnih dejavnosti, s čimer imamo že večletne izkušnje. Preglejte naše dejavnosti in se povežite z nami preko Portala osebnega in profesionalnega razvoja (POPR), s katerim vam olajšamo dostop do dejavnosti, ki so namenjene prav vam.

Kaj pridobim s prijavo v POPR?

  • Naročim se na individualno svetovanje s kariernem svetovalcem za premišljeno izbiro študija.
  • Pregledujem in poiščem dogodke za dijake Univerze v Ljubljani, s katerimi vam želimo olajšati izbiro študija, in se nanje enostavno prijavim.
  • Spremljam novosti na fakultetah in akademijah Univerze v Ljubljani.
  • Beležim si, na katere dejavnosti sem se prijavil in katerih udeležil, kar lahko uporabim v svojih prijavah za štipendije ali iskanju dijaškega/študentskega dela.

Na POPR dostopate preko naslova https://popr.uni-lj.si/. Izberite skupino ‘Dijaki’ in se najprej registrirajte. Na potrditev registracije boste čakali največ dan ali dva – ko pa boste enkrat registrirani, boste zlahka navigirali po portalu in se prijavljali na dogodke in na svetovanja.

Če boste imeli težave pri vpisu ali prijavah, lahko za odgovorom pobrskate po naši spletni strani med ‘Pogostimi vprašanji’ ali se lahko obrnete na popr@uni-lj.si.


(Število obiskov: 15)
Dostopnost