Select Page

POMEMBNO:

Vsi pisni izpiti bodo potekali na ŠC Postojna (Cesta v Staro vas 2, Postojna), razen predmeta računalništvo, ki bo potekal na Gimnaziji v Ilirski Bistrici.

Pričetek pisnih izpitov bo ob 9.00, kandidati se morate zglasiti v izpitnem prostoru ob 8.40.

Kandidati boste predhodno obveščeni o razporeditvi v izpitni prostor (po elektronski pošti predvidoma 12 ur pred začetkom pisanja izpita).

Kandidati morate s seboj prinesti vse pripomočke, ki jih potrebujete za pisanje posameznega izpita (svinčnike, kemične svinčnike, ravnila, kalkulatorje, slovarje…). Izjema so strojniški priročniki in tabele oziroma formule, ki jih kandidati potrebujete pri reševanju izpitnih pol iz predmeta Strojništvo.

S seboj morate imeti tudi osebni dokument, ki ga odložite na rob mize.

V izpitni prostor ni dovoljeno prinašati elektronskih naprav (npr. telefonov in ročnih ur).Svoje stvari boste odložili v za ta namen predviden prostor.

Ustni izpiti in zagovori projektnih nalog (4. predmet) bodo potekali praviloma v dopoldanskem času v obdobju od ponedeljka, 13. 6. do srede, 22. 6. 2022. Natančnejši razpored bo objavljen v petek, 27. 5. 2022 na oglasni deski v večnamenskem prostoru ŠC Postojna.

Želimo vam veliko uspehov.

Tajnica ŠMK za PoM
Kajetana Tornič, mag. ekon. ved


(Število obiskov: 238)
Dostopnost